Onderhoud

Citroën Specialist

Onderhoud


Onderhoud & herstellingen


Zeer vertrouwbaar, vakkundig en professioneelHet regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Garage Corzy is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Garage Corzy verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Antwerpen, kom dan gerust langs bij Garage Corzy. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk


Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Garage Corzy, gelegen aan Boshovenstraat 87 te 2100 Deurne, bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer
03 325 15 17 of mail naar info@corzy.com

Auto reparatie of aircoreparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Vakgarage aan het juiste adres. Garage Corzy repareert uw kapotte startmotor, vervangt uw distributieriem of vult de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want Garage Corzy maakt uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Garage Corzy ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Door de vakkennis en ervaring van onze topmonteurs is uw auto bij Garage Corzy in de beste handen.


Auto reperatie bij Garage Corzy
Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen. Garage Corzy monteert bij onderhoud en reparaties uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van erkende leveranciers. Garage Corzy monteert onderdelenmerken als Bosch, Brembo, Gates, Michelin, etc..  die fabrieksstandaard zijn. Originele onderdelen dus. De beste kwaliteit voor uw auto.

Auto-onderdelen van hoge kwaliteit

Auto-reperatie kosten? Grote inkoop dus scherpe prijzen!


Uw auto verdient de beste behandeling, maar bij Garage Corzy begrijpen we dat de kosten ook meetellen. Wat zijn de auto reparatie kosten? Door onze grootschalige inkoop profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen. Zowel op reparaties als op extra gemonteerde onderdelen garandeert Garage Cozy 2 maanden garantie. U wordt eerst volledig op de hoogte gesteld wat een reparatie zou kosten en wat de opties zijn, pas na goedkeuring door u zal de monteur starten. Altijd alles in overleg.