Aircovulling

Citroën Specialist

Airco onderhoud


Reiniging / check / refresh


Airco onderhoudDe airco is een belangrijk onderdeel van de comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft. Airco onderhoud in Antwerpen kunnen wij voor u verzorgen.

Checken van de airco doen wij al vanaf € 9,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. De prijs van een Airco Combi-Servicebeurt kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kan u altijd langs Garage Corzy aan Boshovenstraat nr. 87 in Deurne (Antwerpen) rijden.


Met de airco onderhoudsbeurt Airco Reiniging & Refresh reinigen wij de airco van bacteriën, gisten en schimmels. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur.Airco Combi-servicebeurt € 129,-
De Airco Combi-Servicebeurt betekent een volledige bijvullling/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële eisen. Bovendien reinigen wij uw airco. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. Ook hier voorzien wij uw airco van een frisse geur. *Prijzen en recycling op basis van huidige normen!Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

 

Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. 

Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.

Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage
door uitdroging.


Airco reiniging & refresh € 49,-